Удружење за арбитражно право у сарадњи са Правним факултетом Универзитета у Београду и Немачком арбитражном институцијом  (DIS), а  уз подршку адвокатских канцеларија Карановић/Николић и Baker McKenzie je 22. септембра 2017. године организовало семинар на тему Институционални напори за унапређење арбитраже.

Семинар је одржан у конференцијској сали на Правним факултетом Универзитета у Београду уз велико интересовање правних практичара из Србије и региона, адвоката, судија, нотара, професора и студената.

Панелисти на семинару били су истакнути адвокати и професори из Србије, Аустрије и Немачке: г-дин Џејмс Менц, заменик генералног секретара Немачке арбитражне институције, проф. др Владимир Павић, потпредседник Београдског арбитражног центра, гдин Филип Борас, партнер у адвокатској канцеларији Baker McKenzie, др Мирослав Пауновић, адвокат и г-ђа Сенка Михај, партнер у адв. канцеларији МИМ.

Дискусије на важне теме које је семинар обрађивао настављене су у пријатељској атмосфери на вечери које су за учеснике семинара организовале адвокатске канцеларије Карановић/Николић и Baker McKenzie.

Програм семинара доступан је овде.