О нама

Удружење за арбитражно право је непрофитно удружење грађана које тренутно броји више од 100 чланова, међу којима су адвокати, професори универзитета, судије и правници у привреди који се у пракси и на академском пољу баве домаћом и међународном арбитражом.

Основано је 2013. године и отворено за чланство свим дипломираним правницима и арбитражним практичарима, без обзира на држављанство и године старости. Услови за учлањење предвиђени су у члану 7 Статута. Уобичајено је да се почне са придруженим чланство, да би се после три године стекло пуноправно чланство. Изузетно, Управни  одбор  може  одлучити  да  донесе  одлуку  о директном пријему у пуноправно чланство.  Постани члан >>

Делатност Удружења обухвата организовање обука и тренинга, трибина, курсева, семинара и радионица, образовање и издаваштво. Удружење обавља промотивне активности пружа консултативне услуге усмерене ка унапређењу арбитраже у Србији. У том циљу удружење је основало и Фондацију за развој алтернативног решавања спорова.

Постаните члан

Постаните члан удружења

Попуните регистрациону форму.
Постаните члан

При Удружењу постоји посебна организациона јединица – стална арбитражна институција – Београдски арбитражни центар (БАЦ), која пружа услуге решавања домаћих и међународних спорова. Удружењем управља Управни одбор.