10. maja 2019. godine je u prostorijama adv. kancelarije Schellenberg Wittmer  u Ženevi održan okrugli sto „Sharing is Caring“ s ciljem razmene iskustava u radu arbitražnih udruženja iz Italije, Francuske, Španije, Belgije, Srbije, Ukrajine, Rusije i Švajcarske, kao i iz rada globalnog udruženja Arbitral Women. U radu okruglog stola ispred našeg Udruženja učestvovala je doc. dr Milena Đorđević, član Upravnog odbora Udruženja. Radom okruglog stola predsedavao je advokat Sebastijano Nesi iz kancelarije domaćina.

Na okruglom stolu su predstavljeni novi projekti udruženja, kao i novine u pravnom okviru za arbitražu u zemljama panelista. Inicijativa doc. Đorđević da se održavanje ovakvih okruglih stolova i razmena iskustava ustali kao redovna aktivnost udruženja za arbitražno pravo iz Evrope i sveta, prihvaćena je od strane svih panelista i u toku su pripreme za naredni sastanak.

Po okončanju okruglog stola učesnici su se preselili u zgradu La Maison de La Paix  gde je u organizaciji ICC Switzerland održana konferencija na temu izvršenja i poništaja arbitražnih odluka u zemljama Evrope. Naše Udruženje za arbitražno pravo bilo je jedan od medijskih pokrovitelja ovog skupa.