Međunarodna arbitražna konferencija – VIII Belgrade Arbitration Conference, 11. mart 2016. godine

Međunarodna arbitražna konferencija – VIII Belgrade Arbitration Conference, 11. mart 2016. godine

Udruženje za arbitražno pravo u saradnji sa Pravnim fakultetom Univerziteta u Beograd, Nemačkom arbitražnom institucijom (DIS) i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i ove godine organizuje međunarodnu arbitražnu konferenciju – VIII Belgrade Arbitration Conference.

VIII Beogradska arbitražna konferencija će razmatrati neka od najaktuelnijih pitanja arbitražnog prava, koja su od rastućeg značaja, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Pogledajte detaljan program konferencije

Održavanje arbitražne konferencije planirano je za 11. mart 2016. godine, s početkom u 13:30č u amf. V na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Radni jezik konferencije je engleski.

Učešće na Konferenciji je besplatno i zahteva samo prethodnu on-line registraciju.

Neregistrovani učesnici neće moći da dobiju materijale sa konferencije, tako da vas pozivamo da se u što skorijem roku prijavite za učešće.

Konferencija se održava uz podršku advokatskih kancelarija iz zemlje (Moravčević, Vojnović i partneri u saradnji sa Schoenherr, Karanović-Nikolić, BDK advokati, Samaradžić, Oreški & Grbović i Janković, Popović & Mitić) i inostranstva (Wilmer Hale).

Održavanje konferencije podržava i Američka privredna komora u Beogradu.