У периоду од 29. новембра до 1. децембра 2018. године на Мокрој Гори је у организацији Мокрогорске школе менаџмента одржан Зимски Вивалди CFO & Legal forum. Тема форума била је: “Пословање без људи… које су финансијске и правне последице“. У оквиру два дана Форума који је окупио неколико десетина стручњака из области финансија и корпоративног права, укључујући и представнике Мајкрософта, Гугла и других водећих компанија из области дигиталних технологија, разматрана су правна питања и економски изазови употребе вештачке интелигенције у финансијском и правном пословању. Доц. др Милена Ђорђевић је овом приликом, испред Удружења за арбитражно право, говорила на панелу са адвокатом Ђулијом Палермом (Giulio Palermo) из Швајцарске на теме посвећене изазовима и предностима арбитражног решавања спорова у дигитално доба (Arbitration In The Digital Age – Challenges And Benefits).

Овом приликом учесницима је указано и на предности арбитражног решавања у Србији, а упознати су и са радом Београдског арбитражног центра. Свим учесницима је подељен и флајер Београдског арбитражног центра са основним информацијама о раду БАЦ-а.